/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Panasonic este unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice și produse electronice din lume

missing
24 septembrie 2020, ora 12:00

În componenţa companiei Panasonic intră grupul Panasonic Life Solutions, care își propune să facă lumea mai bună, contribuind constant la dezvoltarea societății prin crearea de produse inovatoare, de calitate, dar în același timp la prețuri competitive.

Compania VIKO intră în componenţa administraţiei Panasonic Life Solutions cu scopul de a extinde și de a crea noi soluții pe piața mondială de produse și tehnologii inovatoare, care sporesc în mod obiectiv nivelul de confort, siguranță și eficiență energetică. Panasonic Life Solutions Turkey își prezintă cu succes soluțiile în peste 70 de țări, continuând să-și mențină poziția de lider pe piața electrică din Turcia.

În 2009, Nanu Market devine importator şi ditribuitor oficial, și exclusiv pe teritoriul Repubicii Moldova, pentru produsele de electricitate marca “VIKO”, care în 2014 a fost redenumită în marca „VIKO by Panasonic”.

Produsele marca “VIKO by Panasonic” sunt cunoscute pe scară largă în țara noastră, reprezentând cu succes calitatea și fiabilitatea autentică a produselor turcești. Datorită actualizării continue a designului și extinderii sortimentului, compania oferă o gamă largă de soluții pentru proiecte variate.

Panasonic Life Solutionsprezintă ultima sa noutate – o gamă de produse de electricitate Arkedia Slim marca „Panasonic”, care se distinge prin stilul și eleganţa sa.

Începând cu vara anului 2020, Nanu Market efectuează primul import de produse marca “Panasonic” și devine distribuitor oficial și exclusiv pentru prizele și întrerupătoarele din gama Arkedia Slim pe piața din Moldova.

„Suntem alături de clienții și partenerii noștri de 15 ani de activitate în distribuție și 5 ani de activitate în retail, în care ne-am setat misiunea de a crea o viață mai bună și mai ușoară consumatorilor noștri. Astfel, prin produsele de electricitate Panasonic dorim să oferim moldovenilor soluții inovatoare, prize și întrerupătoare care nu sunt doar practice, dar care au și un design minimalist, integrându-se în orice decor al casei. Moldovenii merită produse de calitate, la prețuri accesibile, iar noi îi însoțim în toate proiectele lor de construcții și renovare„ a declarat Nelea Motricala, Director de Marketing Nanu Distribuitor Național & Nanu Market Retail.

Prețul produselor de electricitate marca “Panasonic” începe de la 50 lei și pot fi cumpărate în rețeaua de magazine Nanu Market sau direct pe www.nanu.md.

Cu cele 11 magazine în Chișinău și în țară, Grupul de companii NANU este prezent pe piața din Republica Moldova de aproape 15 ani, fiind o afacere 100% locală, oferind produse de calitate din domeniul construcțiilor și reparațiilor. În fiecare an, compania primește în magazinele sale peste 180.000 de clienți din întreaga țară, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În Republica Moldova, compania are 11 magazine, 250 de angajați, 35.000 de produse de la branduri renumite, peste 10 000mp de depozit și un magazin de comerț online pe www.nanu.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram