SUV-urile sunt nişte autovehicule foarte populare, cu un număr tot mai mare de clienți. Ele sunt cel mai popular segment de vehicule din SUA și China, deoarece acestea oferă niveluri bune de vizibilitate, siguranță și confort. În Europa și Germania, cotele de piață sunt, de asemenea, în mod continuu pe valul de sus și în special modele compacte sunt în plină expansiune.

Cu noul ID.4, Volkswagen oferă pentru prima dată un SUV complet acționat electric. Acesta oferă spațiu, flexibilitate și toate beneficiile pe care clienții le apreciază în legătură cu SUV-urile.

Modelul stă pe baza platformei MEB a VW Group şi este un frate al noului Skoda Enyaq iV, care a adoptat-o pentru prima dată printre SUV-urile grupului auto german. Află mai multe, dar şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!