Premieră mondială: Noul VW ID.4 – primul SUV electric al mărcii germane

24 septembrie 2020, ora 09:33

SUV-urile sunt nişte autovehicule foarte populare, cu un număr tot mai mare de clienți. Ele sunt cel mai popular segment de vehicule din SUA și China, deoarece acestea oferă niveluri bune de vizibilitate, siguranță și confort. În Europa și Germania, cotele de piață sunt, de asemenea, în mod continuu pe valul de sus și în special modele compacte sunt în plină expansiune.

Cu noul ID.4, Volkswagen oferă pentru prima dată un SUV complet acționat electric. Acesta oferă spațiu, flexibilitate și toate beneficiile pe care clienții le apreciază în legătură cu SUV-urile.

Modelul stă pe baza platformei MEB a VW Group şi este un frate al noului Skoda Enyaq iV, care a adoptat-o pentru prima dată printre SUV-urile grupului auto german. Află mai multe, dar şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram