Craiova este de astăzi un nou pit stop pe harta Ford Performance, divizia de vehicule de performanță a Ford Motor Company. Ford lansează cea mai puternică mașină de serie fabricată peste Prut!

Sigla ST de pe noul Ford Puma produs la Craiova promite mai multă performanță și un stil de condus sportiv, șasiu optimizat, 200 CP, toate pe un automobil cu o greutate de sub 1.400 kg.

Noul Puma ST nu este doar o premieră în România, ci și în Europa. Este primul automobil care reunește celebra dinamică de condus a gamei Ford Performance pe segmentul SUV-urilor compacte. Află toate detaliile despre automobil şi vezi-l într-o galerie foto/video completă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!