/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice MPay

24 septembrie 2020, ora 12:13

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

Guvernul a aprobat noua componentă a activității Serviciului MPay de distribuire a plăților de la stat către cetățeni, pe lângă componenta de încasare a plăților disponibilă începând cu 2013.

Astfel, acesta va fi utilizat pentru încasarea plăților de la persoanele fizice și juridice în procesul prestării serviciilor, precum și pentru distribuirea prestațiilor sociale și altor plăți, cu excepția plăților salariale.

Scopul dezvoltării serviciului MPay este de a oferi autorităților și instituțiilor publice, precum și persoanelor fizice și persoanelor juridice de drept privat, o soluție software eficientă, fiabilă și modernă pentru încasarea și distribuirea plăților.

Persoanele fizice și juridice pot accesa pagina mpay.gov.md și beneficia de o gamă largă de servicii ce pot fi achitate rapid și gratuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram