Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

Guvernul a aprobat noua componentă a activității Serviciului MPay de distribuire a plăților de la stat către cetățeni, pe lângă componenta de încasare a plăților disponibilă începând cu 2013.

Astfel, acesta va fi utilizat pentru încasarea plăților de la persoanele fizice și juridice în procesul prestării serviciilor, precum și pentru distribuirea prestațiilor sociale și altor plăți, cu excepția plăților salariale.

Scopul dezvoltării serviciului MPay este de a oferi autorităților și instituțiilor publice, precum și persoanelor fizice și persoanelor juridice de drept privat, o soluție software eficientă, fiabilă și modernă pentru încasarea și distribuirea plăților.

Persoanele fizice și juridice pot accesa pagina mpay.gov.md și beneficia de o gamă largă de servicii ce pot fi achitate rapid și gratuit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!