După șapte ore de intervenție continuă pompierii lucrează la fața locului pentru lichidarea efecientă a incendiului. Aceștia vor continua intervenția pentru stingerea totală pe parcursul serii, iar la fața locului urmează să fie efectuate lucrări de demontare a construcției acoperișului prin utilizarea tehnicii de tip macara, care vor favoriza intervenția echipelor deasupra.

Până la această oră nu au fost raportate victime sau persoane sinistrate. Laboratorul experimental antiincendiar ajuns la fața locului va efectua toate cercetările de rigoare pentru inaintarea primelor versiuni. Specialiștii vor realiza cercetarea statică și dinamică a locului incendiului pentru stabilirea circumstanțelor și a cauzei de producere a arderii, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Amintim că, astăzi, pompierii din municipiul Chișinău au fost alertați pentru a lichida incendiul de la Filarmonică. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 12:00. La fața locului au fost îndreptate 5 echipaje de pompieri inclusiv și o autoscară. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!