/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Vacanța lui Igor Dodon de la sfârșitul lui august, ar fi costat 100 de mii de lei  

missing
24 septembrie 2020, ora 21:05

Vacanța lui Igor Dodon de la sfârșitul lui august, la un sanatoriu din Moscova, ar fi costat 100 de mii de lei. Asta spune Renato Usatîi care, cu o identitate falsă, a telefonat la clinică cerând un pachet de odihnă similar cu cel al șefului statului. De unde a și aflat costurile.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul Partidului Nostru a prezentat un video în care dându-se drept deputatul Eugeniu Nichiforciuc, a sunat la sanatoriu din Moscova la care s-ar fi odihnit președintele țării. Acesta a cerut să rezerveze exact același pachet de odihnă, de care s-a bucurat Igor Dodon împreună cu prima doamnă, la sfârșitul lui august.

„Și pentru o săptămână cât va costa? – Pentru o săptămână, în funcție de pachet, va costa 220 (n.r. mii ruble) pentru o persoană. – Reiese că dacă-s împreună cu soția – 440 (n.r. mii ruble), da? -Da.”

Din discuție reiese că președintele, împreună cu prima doamnă, ar fi cheltuit în jur de 100 de mii de lei pentru sejurul la Moscova.

„A avut Dodon, aș vrea și eu. – Da, a avut un program clasic, de detoxifiere a organismului, detoxifiere a ficatului.”

Usatîi a mai declarat că sanatoriu este unul care deține un hotel de lux, foarte popular în rândurile bogaților ruși, dar și din afară. Am sunat repetat la serviciul de presă al președintelui pentru o reacție, însă apelurile noastre au fost respinse, fiind urmate de mesajele robotizate. Nici deputatul Eugen Nichiforciuc nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne spune dacă s-a simțit lezat că i-a fost folosită identitatea. În august, șeful statului a anunțat că va pleca pentru câteva zile la Moscova. Ulterior, într-o intervenție pe rețelele de socializare, șeful statului, spunea că își continuă investigațiile la un sanatoriu din apropierea Moscovei, care au fost întrerupte în luna martie, atunci când în R. Moldova a fost confirmat primul caz de coronavirus. Atunci, Igor Dodon nu a oferit detalii despre locul în care își face sejurul și costurile acestuia. Peste câteva zile, el a plecat pe Muntele Athos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram