/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Distanța fizică dintre elevi în instituțiile de învățământ, modificată

25 septembrie 2020, ora 18:11

A fost modificată distanța fizică dintre elevi în cadrul instituțiilor de învățământ de la 1,5 m la 1 m. Astfel, fiecare elev sau student va ocupa zilnic același loc în bancă la o distanţă de cel puţin un metru faţă de ceilalţi. Decizia a fost luată de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

În aceste condiții, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a solicitat ca până la sfârșitul lunii septembrie să prezinte informații privind noua reconfigurare a claselor conform deciziei CNESP.

Alte subiecte abordate în cadrul discuțiilor au vizat asigurarea instituțiilor de învățământ cu tehnică de calcul; alfabetizarea digitală a educatorilor din instituțiile educație timpurie, semnarea Memorandumului de Înțelegere dintre Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Compania Microsoft, desfășurarea procesului educațional în condițiile pandemiei virusului COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram