/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 81: Avion doborât, atac la Lvov, costul uriaș al reconstrucției și avertizare din Rusia

top

/DOC/ CSJ a anulat decizia Curții de Apel privind circulara CEC. Cauza va fi rejudecată

25 septembrie 2020, ora 18:44
Distribuie:

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a decis anularea încheierii din 21 septembrie curent a Curții de Apel Chișinău și restituirea cauzei cu privire la anularea circularei CEC. Astfel, magistrații consideră că încheierea din Curții de Apel Chișinău este neîntemeiată, scrie ZdG.

Contestațiile la CSJ au fost depuse de către Partidul Politic „Partidul Liberal Democrat din Moldova” și Partidul Politic „Partidul Liberal” (Mișcarea Politică Unirea) împotriva Comisiei Electorale Centrale.

Precizăm că pe 21 septembrie, Curtea de Apel Chișinău a declarat inadmisibile contestațiile cu privire la circulara emisă de Comisia Electorală Centrală (CEC) care interzice partidelor politice să finanțeze campania electorală.

Circulara emisă de Comisia Electorală Centrală prevede ca partidele politice să poată finanța doar ca o persoană juridică candidații la prezidențiale.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram