Un Ferrari unic a fost văzut astăzi de unii rulând pe circuitul Fiorano pentru câteva momente, dar intense. Este vorba despre un nou proiect unic făcut la comandă, care are la bază modelul 812 Superfast şi în cele din urmă rezultatul a fost botezat Omologata.

Maşina în culoare Rosso Magma este descrisă ca fiind un descendent clar al marii tradiții GT a Ferrari care se întinde pe parcursul a șapte decenii de istorie.

Deşi este orientată spre circuite, maşina este omologată să folosească şi drumurile publice. A fost făcută la comanda unui client din Europa pentru o sumă de bani care nu se menţionează. Află mai multe detalii şi vezi mai multe fotografii cu aceasta, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!