/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ferrari Omologata este a 10-a maşină one-off cu motor V12, făcut la comandă timp de peste doi ani

missing
25 septembrie 2020, ora 13:35

Un Ferrari unic a fost văzut astăzi de unii rulând pe circuitul Fiorano pentru câteva momente, dar intense. Este vorba despre un nou proiect unic făcut la comandă, care are la bază modelul 812 Superfast şi în cele din urmă rezultatul a fost botezat Omologata.

Maşina în culoare Rosso Magma este descrisă ca fiind un descendent clar al marii tradiții GT a Ferrari care se întinde pe parcursul a șapte decenii de istorie.

Deşi este orientată spre circuite, maşina este omologată să folosească şi drumurile publice. A fost făcută la comanda unui client din Europa pentru o sumă de bani care nu se menţionează. Află mai multe detalii şi vezi mai multe fotografii cu aceasta, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram