Maestrul Nicolae Botgros a scris pe pagina sa de Facebook că „a simțit un nod în gât și a avut impresia că îmi fuge pământul de sub picioare când am auzit vestea despre cele întâmplate”. Totodată, maestrul susține că „dureros este faptul că a fost distrusă munca de un secol” și că „anul 2020 nu este cel mai bun an pentru întreaga omenire și ar fi bine să avem încredere prin rugăciune în Dumnezeu”.

Mesajul postat de Nicolae Botgros pe pagina sa de Facebook.

❗️Astăzi a fost o zi cu ghinion pentru toată lumea artistică de la noi, o zi în care s-au întâmplat lucruri care…

Publicată de Nicolae Botgros pe Joi, 24 septembrie 2020

Amintim că, ieri, pompierii au luptat mai bine de 7 ore cu flăcările. Focul ar fi pornit de la acoperișul clădirii, după care s-a extins pe o suprafață de circa 3500 m2. Până acum, nu au fost raportate victime sau persoane sinistrate.

Mai mulți politicieni au lansat un apel public pentru a fi adunate fondurile necesare pentru reconstrucția clădirii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!