/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O nouă încălcare marca Dorin Chirtoacă. Ce ar fi făcut de această dată fostul primar

missing
25 septembrie 2020, ora 10:19

Un şofer a surprins cu a sa cameră de bord cum un alt coleg circulă grăbit pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Acesta a afirmat că în maşina din imagini circula nimeni altcineva decât fostul primar de Chişinău Dorin Chirtoacă.

Deşi nu se poate stabili exact că anume politicianul se afla în spatele volanului (deşi în majoritatea ştirilor similare care l-au vizat anterior, anume el fiind), cu o probabilitate foarte mare martorul situaţiei l-a văzut anume pe el în habitaclul acestui BMW Seria 3 E36.

Asta pentru că nu toţi, până şi noi, nu ştim din memorie numerele de înmatriculare ale maşinii sale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram