Un şofer a surprins cu a sa cameră de bord cum un alt coleg circulă grăbit pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Acesta a afirmat că în maşina din imagini circula nimeni altcineva decât fostul primar de Chişinău Dorin Chirtoacă.

Deşi nu se poate stabili exact că anume politicianul se afla în spatele volanului (deşi în majoritatea ştirilor similare care l-au vizat anterior, anume el fiind), cu o probabilitate foarte mare martorul situaţiei l-a văzut anume pe el în habitaclul acestui BMW Seria 3 E36.

Asta pentru că nu toţi, până şi noi, nu ştim din memorie numerele de înmatriculare ale maşinii sale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!