Pompierii continuă să lupte cu focul la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Este vorba despre 56 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). La această oră mai sunt antrenate opt autospeciale, o macara și două autoscări.    

Pe parcursul nopții intervenția pompierilor a fost suspendată fiind reluată în forță către ora 6:00, în dimineața zilei de 25 septembrie . Acum pompierii dezasamblează și demontează materialele constructive ale acoperișului.

Laboratorul Experimental Antiincendiar urmează să stabilească circumstanțele de producere a incendiului după efectuarea cercetării statistice și dinamice a locului incendiului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!