Noul Cadillac XT4 se pregăteşte să debuteze în Europa! Se întâmplă oficial pentru prima dată de la debutul modelului în martie 2018 în SUA!

Pe piaţa din regiunea noastră SUV-ul premium va fi disponibil cu tracţiune integrală sau tracţiune faţă, dar şi cu două opțiuni eficiente de propulsie: un turbodiesel de 2.0 litri, dezvoltat în și pentru Europa, dar și un motor pe benzină de 2.0 litri.

Modelul XT4 va fi disponibil în echipările Luxury, Premium Luxury și Sport. Modelele XT4 Sport au o grilă lucioasă cu ochiuri negre, inspirată de modelele de înaltă performanță din seria V de la Cadillac, rame negre lucioase pentru geamuri și opțiuni specifice de jante din aliaj. Află mai multe, dar şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină (preţul), pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!