/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră europeană: Noul Cadillac XT4 aterizează în regiune cu un motor diesel

missing
25 septembrie 2020, ora 17:08

Noul Cadillac XT4 se pregăteşte să debuteze în Europa! Se întâmplă oficial pentru prima dată de la debutul modelului în martie 2018 în SUA!

Pe piaţa din regiunea noastră SUV-ul premium va fi disponibil cu tracţiune integrală sau tracţiune faţă, dar şi cu două opțiuni eficiente de propulsie: un turbodiesel de 2.0 litri, dezvoltat în și pentru Europa, dar și un motor pe benzină de 2.0 litri.

Modelul XT4 va fi disponibil în echipările Luxury, Premium Luxury și Sport. Modelele XT4 Sport au o grilă lucioasă cu ochiuri negre, inspirată de modelele de înaltă performanță din seria V de la Cadillac, rame negre lucioase pentru geamuri și opțiuni specifice de jante din aliaj. Află mai multe, dar şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină (preţul), pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram