/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Președintele a explicat de ce nu va participa la dezbaterile electorale: „Eu pot să merg la orice emisiune, cu orice contracandidat”

25 septembrie 2020, ora 11:47

Președintele Igor Dodon spune că nu este nevoie să participa la dezbaterile electorale și alege să meargă în teritorii să vorbească cu oamenii. În același timp, acesta spune că ar participa la o dezbatere electorală, dacă va fi organizat turul doi al alegerilor prezidențiale.  

„Am luat decizia să nu particip la dezbaterile electorale, cel puțin până la data de 1 noiembrie și cred că este o decizie corectă. Noi ne vom axa pe discuții cu oamenii. Haideți să vedem experiența țărilor din vecinătate, președintele din România nu a participat la dezbateri electorale. Care este sensul ca președintele țării să vină la dezbateri împreună cu alți 5-6 contracandidați, când la ei unica pe agendă este discuția cu președintele. Pot să organizeze dezbateri între ei. Cine este mai bun, cine e mai rău, poporul să aleagă. Nu ne temen de nimeni, eu pot să particip la orice emisiune, cu orice contracandidat. Și în general nu este bună această practică. Se poate de realizat o dezbatere în turul doi, dacă va fi turul doi, dar s-ar putea nici să nu fie. La acea dezbatere să discutăm toate subiectele și atât, ce ne perindăm pe la 3-4 emisiuni pe zi. Ți se învârtește capul”, a comentat Dodon în timpul rubricii „Președintele răspunde”

Amintim că, alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram