Se începe! Poliţia anunţă despre startul evacuărilor de maşini parcate neregulamentar

25 septembrie 2020, ora 18:35
Distribuie:

În atenția conducătorilor auto! În Chişinău se începe evacuarea în masă a maşinilor parcate neregulamentar! Conform informaţiilor din presă, parcarea specială se află în apropiere de localitatea Vatra!

Trebuie să recunoaștem că parcatul neregulamentar a devenit o problemă stringentă pentru marea majoritate a orașelor din Republica Moldova, iar Chişinăul nu este o excepţie! Chiar astăzi am fost martorii unei situaţii bizare care s-a întâmplat chiar în centrul capitalei.

Trotuarele au devenit impracticabile pentru pietoni, iar promptitudinea intervențiilor echipelor de urgență este afectată în special de conducătorii auto iresponsabili, aşa cum s-a întâmplat chiar acum câteva ore în jurul Filarmonicii Naţionale, când s-au găsit unii şoferi care au insultat pompierii, spunându-le să-şi care tehnica din loc pentru ca să-şi evacueze bijuteriile personale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram