În atenția conducătorilor auto! În Chişinău se începe evacuarea în masă a maşinilor parcate neregulamentar! Conform informaţiilor din presă, parcarea specială se află în apropiere de localitatea Vatra!

Trebuie să recunoaștem că parcatul neregulamentar a devenit o problemă stringentă pentru marea majoritate a orașelor din Republica Moldova, iar Chişinăul nu este o excepţie! Chiar astăzi am fost martorii unei situaţii bizare care s-a întâmplat chiar în centrul capitalei.

Trotuarele au devenit impracticabile pentru pietoni, iar promptitudinea intervențiilor echipelor de urgență este afectată în special de conducătorii auto iresponsabili, aşa cum s-a întâmplat chiar acum câteva ore în jurul Filarmonicii Naţionale, când s-au găsit unii şoferi care au insultat pompierii, spunându-le să-şi care tehnica din loc pentru ca să-şi evacueze bijuteriile personale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!