/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Se începe! Poliţia anunţă despre startul evacuărilor de maşini parcate neregulamentar

missing
25 septembrie 2020, ora 18:35

În atenția conducătorilor auto! În Chişinău se începe evacuarea în masă a maşinilor parcate neregulamentar! Conform informaţiilor din presă, parcarea specială se află în apropiere de localitatea Vatra!

Trebuie să recunoaștem că parcatul neregulamentar a devenit o problemă stringentă pentru marea majoritate a orașelor din Republica Moldova, iar Chişinăul nu este o excepţie! Chiar astăzi am fost martorii unei situaţii bizare care s-a întâmplat chiar în centrul capitalei.

Trotuarele au devenit impracticabile pentru pietoni, iar promptitudinea intervențiilor echipelor de urgență este afectată în special de conducătorii auto iresponsabili, aşa cum s-a întâmplat chiar acum câteva ore în jurul Filarmonicii Naţionale, când s-au găsit unii şoferi care au insultat pompierii, spunându-le să-şi care tehnica din loc pentru ca să-şi evacueze bijuteriile personale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram