/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Magazinul „Kaufland” și-a deschis larg ușile, pentru locuitorii din nordul țării

missing
25 septembrie 2020, ora 08:00

Kaufland a ajuns și la Bălți. Una dintre cele mai mari companii de retail din Europa și-a deschis larg ușile, pentru locuitorii din nordul țării. Magazinul Kaufland este construit conform celor mai înalte standarde de design și beneficiază de o gamă mare de produse de cea mai înaltă calitate. Amplasat comod, pe strada Decebal, hipermarketul pune la dispoziția clienților prețuri accesibile, produse diversificate și… o  deservire la cel mai înalt nivel.

În Kaufland, cumpărătorii pot găsi o gamă variată de produse la cel mai bun raport preț-calitate. Deoarece consumatorii sunt prioritatea numărul unu, magazinul acordă o atenție sporită produselor puse în vânzare. Astfel că, zilnic, se fac livrări de legume, fructe, lactate, carne, mezeluri. Mai mult, Kaufland susține producătorii locali. Așa că, pe rafturile magazinului sunt peste 3700 de articole, made în Moldova. Nelipsite sunt produsele de uz casnic și tehnica de ultimă generație, toate la prețuri atractive. Așa cum și-a obișnuit deja clienții, ofertele promoționale vor fi la ordinea zilei, și la Bălți.

Gurmanzii sau clienții care au flămânzit, pot mânca la punctul Grill, amenajat în afara magazinului. Iar pentru luptătorii cu poluarea aerului, au fost instalată o stație de încărcare pentru automobilele electrice și un rastel pentru biciclete. Mai mult, ca atât în toate magazinele Kaufland, se pune accent pe reciclare. Așa că, a fost instalat un aparat de reciclare TOMRA, pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri, sticlă și doze de aluminiu.

CRISTINA ARAMĂ, PR MANAGER, KAUFLAND MOLDOVA: „A fost foarte multă muncă și efort, dar alături de oamenii buni, care muncesc în echipa Kaufland Moldova, am reușit să aducem acest nou concept de magazin după cele mai înalte standarde de calitate atât în construcție, cât și în produsele pe care le vom oferi clienților noștri.”

Odată cu deschiderea hipermarketului de la Bălți, au fost create peste 100 de locuri noi de muncă.

DONA RĂPCIUGĂ, DIRECTOR EXECUTIV, KAUFLAND MOLDOVA: „Ne-am propus să creăm locuri de muncă la standarde europene, unde angajații sunt sufletul afacerii, să aducem oamenilor servicii și produse de calitate, o atitudine prietenoasă și onestă.”

Angela Ganninger, ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, a salutat deschiderea unui magazin german, din rețeaua Kaufland, și la Bălți.

ANGELA GANNINGER, AMBASADOAREA GERMANIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA: „Acum un an, am fost onorată să particip la deschiderea Kaufland, la Chișinău. Cunosc deja gama foarte vastă a produselor din acest magazin. Sigur, este o gama vastă de produse din Republica Moldova, Romania, dar și Germania. Mă bucur foarte mult că aceste produse se găsesc aici.”

Rețeaua Kaufland se va extinde în toată țară fiind plănuită deschiderea a 20 de magazine și în 10 ani a unui centru logistic propriu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram