Rar se întâmplă în Republica Moldova accidente de circulaţie cu implicarea unor maşini căzute de pe poduri, asta pentru că nu prea avem din abundenţă astfel de obiecte de infrastructură, însă iată că se pot întâmpla. Pericolul ne poate paşte oriunde în trafic.

Un accident care s-a soldat cu o astfel de situaţie a avut loc în această dimineaţă şi din păcate este unul tragic. O fiică a rămas fără tată!

Contactată de AutoBlog.MD Cristina Vicol, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Ungheni, ne-a informat că accidentul a fost înregistrat la ora 10:16 în urma unui apel telefonic. Citeşte continuarea şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!