/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO/ O casă părăsită a luat foc la Bălți. Pompierii au luptat cu focul toată noaptea

missing
26 septembrie 2020, ora 15:03

O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări pe strada Sorocii din orașul Bălți. Incendiul s-a produs în noapte de 25 spre 26 septembrie. Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză a luat foc casa. 

Focul a distrus acoperișul și tavanul locuinței părăsite cu suprafața aproximativ de 96 m2, care au fost demontate de salvatori după finalizarea intervenției.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:55. Pentru stingerea incendiului la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri.

Pompierii au reușit localizarea arderii în cel mai scurt timp, iar incendiul a fost lichidat către ora 05:16. Potrivit IGSU, în urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 40 situații de risc.

Foto: Facebook/ IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram