O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări pe strada Sorocii din orașul Bălți. Incendiul s-a produs în noapte de 25 spre 26 septembrie. Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză a luat foc casa. 

Focul a distrus acoperișul și tavanul locuinței părăsite cu suprafața aproximativ de 96 m2, care au fost demontate de salvatori după finalizarea intervenției.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:55. Pentru stingerea incendiului la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri.

Pompierii au reușit localizarea arderii în cel mai scurt timp, iar incendiul a fost lichidat către ora 05:16. Potrivit IGSU, în urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 40 situații de risc.

Foto: Facebook/ IGSU

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!