/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

India: Video emoționant. Prins sub dărâmături, un bărbat și-a filmat mesajul de adio pentru soție

missing
26 septembrie 2020, ora 15:50

Un indian prins sub dărâmăturile clădirii care s-a prăbușit pe 21 septembrie în Mumbai s-a filmat luându-și rămas bun de la soție, în eventualitatea în care nu va mai fi găsit în viață. Din fericire, salvatorii au reușit să-l scoată întreg, după 10 ore de căutări, scrie digi24.ro. 

Khalid Khan a fost prins sub dărâmături alături de alți zeci de locatari ai blocului care s-a prăbușit în timpul nopții.

El s-a filmat cu telefonul și a înregistrat un mesaj de rămas bun pentru soție, gândindu-se că nu va mai ieși în viață de acolo.

„Dacă supraviețuiesc, îi voi fi recunoscător lui Dumnezeu. Dacă nu, acesta este Adio”, a spus el în înregistrarea publicată de BBC.

Vizibil stresat, cu lacrimi în ochi, Khalid poveștește cum a ajuns între dărâmături.

„M-am adăpostit sub pat. Grinda asta s-a prăbușit într-o parte. Am piciorul prins de două ore”, a mai spus el.

Din fericire, Khalid a fost scos de sub dărâmături după 10 ore de căutări. Alături de el, au fost salvate alte 20 de persoane prinse de clădirea prăbușită.

40 de locatari ai blocului nu au mai putut fi salvați.

Autoritățile nu au stabilit nici acum din ce cauză s-a prăbușit clădirea, însă astfel de tragedii nu sunt neobișnuite în India, mai ales în sezonul musonului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram