Un indian prins sub dărâmăturile clădirii care s-a prăbușit pe 21 septembrie în Mumbai s-a filmat luându-și rămas bun de la soție, în eventualitatea în care nu va mai fi găsit în viață. Din fericire, salvatorii au reușit să-l scoată întreg, după 10 ore de căutări, scrie digi24.ro. 

Khalid Khan a fost prins sub dărâmături alături de alți zeci de locatari ai blocului care s-a prăbușit în timpul nopții.

El s-a filmat cu telefonul și a înregistrat un mesaj de rămas bun pentru soție, gândindu-se că nu va mai ieși în viață de acolo.

„Dacă supraviețuiesc, îi voi fi recunoscător lui Dumnezeu. Dacă nu, acesta este Adio”, a spus el în înregistrarea publicată de BBC.

Vizibil stresat, cu lacrimi în ochi, Khalid poveștește cum a ajuns între dărâmături.

„M-am adăpostit sub pat. Grinda asta s-a prăbușit într-o parte. Am piciorul prins de două ore”, a mai spus el.

Din fericire, Khalid a fost scos de sub dărâmături după 10 ore de căutări. Alături de el, au fost salvate alte 20 de persoane prinse de clădirea prăbușită.

40 de locatari ai blocului nu au mai putut fi salvați.

Autoritățile nu au stabilit nici acum din ce cauză s-a prăbușit clădirea, însă astfel de tragedii nu sunt neobișnuite în India, mai ales în sezonul musonului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!