Alexei Navalnîi este activ pe Instagram. Politicianul rus de opoziţie a postat o poză pe Instagram cu el şi soţia și a scris un mesaj lung de mulţumire pentru medici şi piloţi, scrie digi24.ro.

Politicianul rus de opoziţie Alexei Navalnîi a postat o nouă poză pe Instagram și a mulţumit piloţilor şi medicilor care l-au tratat imediat ce a început să se simtă rău în timpul zborului spre Moscova.

În poză apare Navalnîi, alături de soţia lui. Mesajul de pe Instagram este destul de lung, politicianul relatând cum au intervenit salvatorii lui.

„Probabil este destul de rar să ai oameni teribil de importanţi în viaţa ta şi să nu le ştii nici măcar numele. Aceasta este exact situaţia în care mă aflu eu”, Alexei Navalnîi.

Alexei Navalnîi se află într-un spital din Germania, unde se recuperează după o tentativă de otrăvire. Acolo, un laborator a depistat că a fost otrăvit cu Novichok. Autorităţile din Kremlin au negat orice intenţie de otrăvire.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!