/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O nouă pauză a ședinței Curții de Apel în cazul lui Andrian Candu

missing
26 septembrie 2020, ora 12:16

O nouă pauză a ședinței Curții de Apel în cazul candidatului Pro Moldova la prezidențiale, Andrian Candu. Magistrații au revenit la examinarea cazului în fond, solicitând de la Comisia Electorală Centrală (CEC) informații suplimentare, care nu au fost prezentate la etapa inițială. Ședința va continua luni, 28 septembrie, ora 13:00, au anunțat reprezentanții partidului. 

Menționăm că și ieri 25 septembrie magistrații de la Curtea de Apel au luat o pauză a ședinței în cazul candidatului Pro Moldova, Andrian Candu. Astăzi trebuia să aibă loc partea finală a pledoariilor și urma să fie anunțată decizia Curții.

Amintim că grupul de inițiativă al candidatului PRO Moldova la alegerile prezidențiale a depus o contestație la Curtea de Apel privind anularea hotărârii CEC prin care a fost respinsă cererea de înregistrare a lui Andrian Candu în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Pe 18 septembrie curent, CEC cu cinci voturi a respins cererea de înregistrare a lui Andrian Candu în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Politicianul a prezentat la CEC semnăturile a 25 de mii de susținători, fiind acceptate doar 18 mii de semnături.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram