/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Oficial! Conceptul Polestar Precept se va transforma în model de serie

missing
26 septembrie 2020, ora 13:29

Începând de astăzi şi până pe 5 octombrie inclusiv se desfăşoară Salonul Auto Internaţional de la Beijing, iar marca Polestar nu are cum să lipsească. Platforma a şi fost folosită pentru a face un anunţ important: conceptul Precept are undă verde pentru a se transforma în model de serie!

De notat: nu se menţionează că va fi realizat un automobil pe baza acestui concept, ci însăşi prototipul va deveni realitate în forma în care este!

Prezentând viitoarea direcție de design a mărcii suedeze de performanță electrică, Precept subliniază, de asemenea, calea Polestar pentru tehnologia digitală și utilizarea materialelor inovatoare durabile pentru exterior, dar şi pentru interior. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram