Începând de astăzi şi până pe 5 octombrie inclusiv se desfăşoară Salonul Auto Internaţional de la Beijing, iar marca Polestar nu are cum să lipsească. Platforma a şi fost folosită pentru a face un anunţ important: conceptul Precept are undă verde pentru a se transforma în model de serie!

De notat: nu se menţionează că va fi realizat un automobil pe baza acestui concept, ci însăşi prototipul va deveni realitate în forma în care este!

Prezentând viitoarea direcție de design a mărcii suedeze de performanță electrică, Precept subliniază, de asemenea, calea Polestar pentru tehnologia digitală și utilizarea materialelor inovatoare durabile pentru exterior, dar şi pentru interior. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!