Meteorologii au anunțat pentru astăzi vreme frumoasă, cu soare și temperaturi pozitive. Vântul va sufla din direcția sud-est, iar presiunea atmosferică va fi scăzută.

Maximele termice vor urca până la +28 de grade Celsius, în sudul țării, unde se așteaptă și ploi slabe. În partea de nord, maximele temperaturii aerului vor ajunge azi la +23…+26 de grade Celsius, iar în centru ne așteptăm la maxim +24…+27 de grade.

La noapte vor fi temperaturi de +12…+15 grade, în partea de nord a țării, +13…+16, în centru, și +14…+17 grade, la sud. Meteorologii spun că astfel de temperaturi se vor menține până duminică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!