Un nou SUV coupe în gama Audi! Modelul Q5 se lansează acum într-o versiune Sportback şi interesant este că se întâmplă odată cu facelift-ul generaţiei actuale!

Principala diferență a unui SUV Sportback faţă de unul obişnuit este desigur în forma generală a caroseriei. Partea posterioară a suferit modificări pentru a lăsa ca acoperişul să curgă pe spate, fiind schimbaţi atât montanţii posteriori, geamurile laterale posterioare, cât şi hayonul, printre altele.

Diferită mai este grila de radiator, uşor modificate sunt barele de protecţie (în termeni de prize de aer), noi sunt şi modelele de jante din aliaj. Citeşte articolul mai departe şi află mai multe detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!