/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Premieră: Noul Q5 Sportback – un nou SUV coupe de la Audi

missing
26 septembrie 2020, ora 10:43

Un nou SUV coupe în gama Audi! Modelul Q5 se lansează acum într-o versiune Sportback şi interesant este că se întâmplă odată cu facelift-ul generaţiei actuale!

Principala diferență a unui SUV Sportback faţă de unul obişnuit este desigur în forma generală a caroseriei. Partea posterioară a suferit modificări pentru a lăsa ca acoperişul să curgă pe spate, fiind schimbaţi atât montanţii posteriori, geamurile laterale posterioare, cât şi hayonul, printre altele.

Diferită mai este grila de radiator, uşor modificate sunt barele de protecţie (în termeni de prize de aer), noi sunt şi modelele de jante din aliaj. Citeşte articolul mai departe şi află mai multe detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram