/Horoscop/ Nativii din zodia Capricorn vor avea o zi intensă

27 septembrie 2020, ora 07:54

Horoscop Berbec – 27 septembrie 2020: Este o zi deosebit de intensă, cu numeroase momente în care vei simți nevoia să redesenezi sau să desenezi abia acum planurile de viitor, împreună cu cei dragi.

Horoscop Taur – 27 septembrie 2020: Prinzi aripi, odată cu veștile care vin din familie sau de la asociați, parteneri într-o afacere. Poate nu ar strica să păstrezi, totuși, o rezervă de entuziasm și pentru zilele următoare.

Horoscop Gemeni – 27 septembrie 2020: Ai parte de un context foarte stimulativ pentru a pune în practică anumite idei la care ții foarte mult. Ar fi bine să ții cont și de îndoielile pe care le ai, să le descoperi partea constructivă.

Horoscop Rac – 27 septembrie 2020: Contează mult să îți păstrezi cumpătul, dar mai mult decât asta va conta cât vei reuși să asimilezi din entuziasmul acestei zile, ca să rămâi, totuși, optimist.

Horoscop Leu – 27 septembrie 2020: Poți primi invitații dintre cele mai interesante de la prietenii buni sau de la rude care te cunosc bine, știu ce te atrage și ce nu. Ar fi bine să faci o selecție, totuși, ca să regreți că ți-ai pierdut timpul cu prostii.

Horoscop Fecioară – 27 septembrie 2020: Există un fond bun în această zi, pe care îl poți fructifica cel mai bine prin protejarea bunelor tale intenții, chiar și față de propriile îndoieli și temeri.

Horoscop Balanță – 27 septembrie 2020: Ai parte de un context avantajos pentru a renunța rapid la planurile păguboase, în care nici tu nu credeai prea tare și de a creiona altele, mai potrivite cu situația de acum.

Horoscop Scorpion – 27 septembrie 2020: Ești prins în propriile planuri mărețe de recuperare a unor resurse sau de multiplicare a lor, prin tot felul de mecanisme. Ar fi bine, totuși, să fii atent la interesele celorlalte persoane implicate.

Horoscop Săgetător – 27 septembrie 2020: Ești într-o căutare febrilă de informații care te interesează acum. Cu siguranță le vei și găsi, numai că este bine să le privești cu o oarecare rezervă, să nu le consideri adevăr absolut.

Horoscop Capricorn – 27 septembrie 2020: Ai în față o zi deosebit de intensă, mai ales prin noutățile care apar pe plan profesional. Sunt mișcări de trupe, mai puțin obișnuite, care deschis oportunități pentru mai multe persoane.

Horoscop Vărsător – 27 septembrie 2020: Chiar dacă ți se pare că cei din jur se agită degeaba, de fapt îți dorești să te agiți și tu mai mult, să ai parte de mai multă acțiune. Numai că, mai întâi, ai nevoie de un scop clar.

Horoscop Pești – 27 septembrie 2020: Lucrurile merg în direcția cea bună, dar ar fi bine să nu ajungi la concluzii acum, când abia ți-ai luat zborul cu anumite proiecte legate de casă, familie sau dorințe cunoscute doar de tine.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram