social

Maşinile parcate neregulamentar în Chişinău vor fi ridicate şi duse în Truşeni! Iată regulile şi lista de preţuri

27 septembrie 2020, ora 14:27
Distribuie:

Vineri, 25 septembrie 2020, Poliţia Republicii Moldova a anunţat oficial despre startul evacuării maşinilor parcate neregulamentar de pe teritoriul municipiului Chişinău. Totodată a avertizat şoferii că procesul deja a demarat!

După cum am promis, revenim cu un alt articol în care vă comunicăm mai multe detalii, dar şi publicăm o listă de preţuri care ar trebui bine analizată, mai ales de cei care obişnuiesc să-şi “trântească” maşinile acolo unde cade.

În primul rând, trebuie să cunoaşteţi că autospecialele care vor ridica automobilele în cauză sunt exact ca şi cele din imaginile ataşate mai jos şi nu altele! Acestea sunt de marcă IVECO, dispun de manipulatoare speciale şi poartă (poate doar la moment) nişte plăcuţe de înmatriculare galbene speciale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram