Mai mulți protestatari au fost reținuți de poliția din Belarus. Reținerile au loc la Minsk, acolo unde se desfășoară un protest de amploare, scrie meduza.io.

Astăzi este a 50-a zi de proteste în Belarus. Oamenii continuă să iasă în stradă, manifestându-și nemulțumirea față de conducerea țării.

Și astăzi în stradă au ieșit mii de oameni, care au pornit într-un marș de protest pe străzile orașului Minsk.

Foto: captură

Amintim că acțiunile de protest în Belarus continuă de la 9 august. În primele trei zile, acțiunile de protest au fost însoțite de rețineri în masă a participanților. Protestatarii care erau reținuți au fost maltratați în izolatoare. La acțiunile de protest s-au alăturat mai multe companii mari din Belarus, care au anunțat grevă. Muncitorii solicită încetarea alicării forței față de protestatari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!