/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Protestele din Belarus continuă și astăzi. Poliția a început să rețină manifestați la Minsk

27 septembrie 2020, ora 17:11

Mai mulți protestatari au fost reținuți de poliția din Belarus. Reținerile au loc la Minsk, acolo unde se desfășoară un protest de amploare, scrie meduza.io.

Astăzi este a 50-a zi de proteste în Belarus. Oamenii continuă să iasă în stradă, manifestându-și nemulțumirea față de conducerea țării.

Și astăzi în stradă au ieșit mii de oameni, care au pornit într-un marș de protest pe străzile orașului Minsk.

Foto: captură

Amintim că acțiunile de protest în Belarus continuă de la 9 august. În primele trei zile, acțiunile de protest au fost însoțite de rețineri în masă a participanților. Protestatarii care erau reținuți au fost maltratați în izolatoare. La acțiunile de protest s-au alăturat mai multe companii mari din Belarus, care au anunțat grevă. Muncitorii solicită încetarea alicării forței față de protestatari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram