/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Imagini cu protestatarii bătuți la manifestațiile din Belarus, difuzate de hackerii în timpul buletinului de știri

missing
27 septembrie 2020, ora 13:35

Paginile a două posturi de televiziune din Belarus au fost sparte de hackerii, fiind difuzate în direct imagini de la protestele de amploare, când au fost bătuți mai mulți manifestanți.

Site-ul de știri currenttime.tv scrie că imaginile de la proteste au fost postate la în timp ce era difuzat interviul Ministrul Sănătății din Belarus și buletinului de știri.

Între timp, pe canalul de Telegram Cyber-Partizany a apărut un mesaj: „Dacă nu vor să arate oamenilor adevărul, noi îl vom arăta”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram