/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Aleksei Navalnîi nu se întoarce în Rusia. Recuperarea va mai dura câteva săptămâni și se va desfășura tot în Germania

missing
28 septembrie 2020, ora 19:26

Opozantul rus, Aleksei Navalnîi, victima unei tentative de otrăvire, nu se întoarce în Rusia. Purtătorul său de cuvânt a anunțat că recuperarea medicală a lui Navalnîi va mai dura câteva săptămâni și se va desfășura tot în Germania.

Recuperarea lui Navalnîi va dura „mult timp” în Germania, a dezvăluit purtătorul său de cuvânt, referindu-se la „săptămâni” de îngrijire în clinica germană.

„Este logic, perioada de convalescenţă a lui Aleksei Navalnîi va dura mult. El rămâne în Germania pentru moment, urmând să fie recuperat acolo. În mod clar nu este o chestiune de câteva zile şi probabil nici măcar câteva săptămâni”, a spus Kira Iarmych, într-un program de pe Youtube difuzat joi seară, citată de Le Figaro.

Pe reţelele sociale, Navalnîi a povestit despre revenirea sa la viaţa normală.

„Planul este întotdeauna simplu: consult un fizioterapeut în fiecare zi. Poate un centru de reabilitare. Stau pe un picior. Recâştig controlul deplin al degetelor mele. Păstrez echilibrul”, a scris el pe Instagram.

Amintim că, Navalnîi a fost externat marţi din spitalul Charité din Berlin, unde a fost tratat timp de o lună. După aflarea veştii, Kremlinul i-a transmis că este „liber” să se întoarcă în Rusia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram