Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, spune că va face noi dezvăluiri. Deja, de această dată, va fi vizat  Vladimir Plahotniuc, fostul lider PD.

„În timpul apropiat, poate la mijlocul acestei săptămâni, eu am solicitat să fie organizată o nouă emisiune, unde voi ieși cu noi dezvăluiri despre crimele comise de Plahotniuc, despre hotelul cumpărat la Miami. Și multe alte detalii. O să înțelegeți unde s-au dus banii poporului moldovenesc”, a menționat Igor Popa.

Avocatul lui Vladimir Plahotniuc, Lucian Rogac, a menționat că va face declarații după ce va apărea emisiunea despre care a menționat Igor Popa.

Precizăm că săptămâna trecută, avocatul Igor Popa a dezvăluit într-o emisiune TV că în timp ce se afla în penitenciar, Vlad Filat a avut parte de mai multe beneficii din partea fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc.

„Îmi povestea că într-o seară Plahotniuc i-a organizat o masă copioasă cu șampanie și cu prieteni. Filat s-a îmbătat și nu ajungea până la celulă. Altă dată îmi povestea că i-a trimis cadouri de Crăciun. Filat și Plahotniuc sunt un întreg. Nu uitați asta. Acești doi complici, care au participat la jaful bancar, cooperează până astăzi. Ei vorbesc la telefon”, a declarat atunci Igor Popa.

Ulterior, acuzațiile au fost respinse de Vlad Filat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!