Vă mai amintiţi de VW Phideon, considerat un urmaş al celebrului Phaeton şi disponibil doar pe piaţa chineză? A debutat încă în anul 2016 în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Beijing şi iată că patru ani de existenţă au trecut, motiv pentru care, aşa cum se obişnuieşte în industrie, i-a fost pregătit un facelift.

Maşina nu a debutat în altă parte decât la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Beijing, una amânată din aprilie, care şi-a deschis uşile din acest weekend.

Interesant este de remarcat încă un lucru: deşi în 2016, înainte de expoziţia de maşini de la Beijing acest sedan a fost arătat pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva, automobilul aşa şi nu a mai devenit disponibil pe piaţa din regiunea noastră. De ce? Rămâne o întrebare fără răspuns. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!