/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Contrabandă cu mărfuri de peste 1 milion de lei de la „KM 7”

missing
28 septembrie 2020, ora 11:22

Forțele de ordin au destructurat o grupare infracțională specializată în contrabandă cu mărfuri de larg consum de peste 1 milion de lei. Acestea erau transportate ilicit din Ucraina, prin regiunea transnistreană. Membrii grupării, cu vârste cuprinse între 31 și 40 de ani, au fost plasați în arest la domiciliu.

Patru membri ai grupării au fost reținuți în flagrant, în rezultatul unei ambuscade organizate la intrare în municipiul Chișinău. În una dintre mașinile stopate au fost găsite mai multe colete cu articole vestimentare introduse prin contrabandă, iar un alt autoturism era utilizat pe post de antemergător, cu scopul de a monitoriza traseul și de a semnala eventuale filtre de control.

Potrivit datelor operative, mărfurile erau achiziționate de la piața „KM 7” din orașul Odessa și introduse în țară prin regiunea transnistreană, cu eludarea posturilor vamale interne de control.

Ca și în alte cazuri, învinuiții utilizau mijloace de transport închiriate sau împrumutate, pe care le schimbau periodic pentru ca să nu intre în vizorul organelor de drept.

Foto: sis.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram