/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/FOTO/ Incendiul de la Filarmonica Națională: A început evacuarea bunurilor din interiorul clădirii

missing
28 septembrie 2020, ora 17:32

A avut loc a doua ședință a grupului de gestionare a situației după lichidarea incendiului de la Filarmonica Națională.

În cadrul ședinței s-a decis că până pe 2 octombrie trebuie să fie evacuate toate bunurile materiale din interiorul edificiului. „Angajații Filarmonicii vor beneficia de ajutorul necesar pentru evacuarea costumelor, dar și a documentelor”, se arată într-un comunicat.

Potrivit informațiilor, situația va fi gestionată în continuare, iar la fața locului pe parcursul desfășurării activităților va activa Statul Major al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

Amintim că incendiul, care a mistuit edificiul Filarmonicii Naționale, a izbucnit joi, în jurul orei 12:00. Zece autospeciale și aproape 60 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de zece ore. Focul a fost stins în totalitate abia vineri dimineață.

Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram