Un pickup custom marca RAM, cunoscut în lumea tuning-ului auto din SUA sub numele de Master Shredder II, a explodat în timpul unei demonstrații publice pe un stand dinamometric.

S-a întâmplat asta în cadrul unei competiții destul de spectaculoase, dar şi periculoase, numită Ultimate Callout Challenge, o etapă a căruia îi provoacă pe proprietarii de astfel de maşinării să se laude cu puterea acestora.

În ultimii ani, monstrul a depăşit cu brio zeci de teste, dar de data aceasta ceva nu a mers bine. Se dorea înregistrarea a tocmai 3.000 de CP şi cifra a fost foarte aproape de a fi atinsă! Citeşte articolul mai departe şi vezi cum s-a produs explozia din mai multe unghiuri, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!