Ford a dezvăluit pentru prima dată în Europa versiunea de înaltă performanță a primului său SUV electric – Mustang Mach-E GT – o maşină care va fi capabilă să se catapulteze de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 3.7 secunde atunci când va fi introdus în regiune la sfârșitul anului 2021!

Niciun alt vehicul din clasa sa nu poate accelera mai repede decât Mustang Mach-E GT, model pune la dispoziţie un grup motopropulsor cu 465 CP şi tracțiune integrală pentru conducătorii auto gata să profite pe deplin de beneficiile de performanță ale condusului full electric.

Modelul dispune de un tren de rulare format din două motoare care oferă în total 465 CP şi 830 Nm de cuplu, acesta din urmă fiind în mod independent livrat pe punţi pentru o manevrabilitate şi mai receptivă. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD, alături de preţul de start pentru Mach-E.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!