/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Noul Honda SUV e: concept se va transforma în primul crossover electric al mărcii

missing
28 septembrie 2020, ora 11:12

În acest weekend s-a deschis Salonul Auto Internaţional de la Beijing, care a fost amânat din aprilie din cauza pandemiei de COVID-19, iar printre mărcile auto prezente cu un stand propriu se numără şi Honda.

Niponii au în centrul atenţiei un concept cu o siluetă destul de îndrăzneaţă, din care, peste ceva vreme, ar putea rezulta primul crossover electric al companiei.

Honda SUV e:concept este un crossover cu o siluetă compactă și un design agresiv. Modelul de serie va păstra cu siguranță proporțiile generale și soluțiile de design ale conceptului, dar corpul cu doar două portiere ar putea fi modificat, deşi în forma în care este acum, unde mai pui că sunt patru locuri pentru pasageri la bord, arată de-a dreptul izbitor. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe fotografii cu maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram