În acest weekend s-a deschis Salonul Auto Internaţional de la Beijing, care a fost amânat din aprilie din cauza pandemiei de COVID-19, iar printre mărcile auto prezente cu un stand propriu se numără şi Honda.

Niponii au în centrul atenţiei un concept cu o siluetă destul de îndrăzneaţă, din care, peste ceva vreme, ar putea rezulta primul crossover electric al companiei.

Honda SUV e:concept este un crossover cu o siluetă compactă și un design agresiv. Modelul de serie va păstra cu siguranță proporțiile generale și soluțiile de design ale conceptului, dar corpul cu doar două portiere ar putea fi modificat, deşi în forma în care este acum, unde mai pui că sunt patru locuri pentru pasageri la bord, arată de-a dreptul izbitor. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe fotografii cu maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!