Vă propunem șase știri de pe tv8.md bune de consumat la o cafea care vă vor informa ce s-a întâmplat în dimineața zilei de luni, 28 sepetembri: 

 1. Vlad Filat anunță că a depus trei demersuri la Procuratura Generală și unul la Uniunea Avocaților pe numele fostului său avocat, Igor Popa, în legătură cu acuzațiile aduse în cadrul unei emisiuni TV. De cealaltă parte, Popa susține că a primit amenințări de la rudele fostului premier Vlad Filat și de la mai multe persoane necunoscute. 

2. Deputatul Platformei DA, Iurie Reniță, susține că a contestat ordonanța de refuz  a urmării penale pe cazul „kuliok” și s-a adresat în instanța de judecată pentru anularea deciziei. Deputatul anunță că Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov sunt citați la Judecătoria Chișinău cu sediul la Ciocana pe data de 5 octombrie.

3. Accident grav la Râșcani. Trei persoane au murit, inclusiv un bebeluș de trei luni. Alte două persoane, internate în spital

4. COVID-19: 380 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirusul de tip nou au fost înregistrate școlile și grădinițele din Capitală, de la începutul noului an de studii.

5. Incendiul de la Filarmonica Națională. Șefului statului anunță că există două soluții, reparația edificiului sau demolarea și construcția de la zero a acestuia. 

6. Cel puţin 16 militari şi câţiva civili au fost ucişi duminică, în cele mai intense lupte produse între Armenia şi Azerbaidjan din 2016

 

***

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!