Și o asistentă din cadrul Centrului de Sănătate Vadul lui Vodă și-a pierdut viața după ce s-a infectat cu virusul COVID-19.

„Comunitatea academică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanțe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a asistentei medicale Liubovi Lupașco, care a activat în cadrul Centrului de Sănătate Vadul lui Vodă și a fost răpusă de coronavirusul de tip nou, la vârsta de 59 de ani”, se arată într-un mesaj făcut public de reprezentanții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Foto:Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!