Termenul lucrărilor de amenajare a trotuarelor de pe străzile Bodoni și Puşkin din Chișinău ar putea fi prelungit. Edilul Capitalei Ion Ceban a declarat în cadrul ședinței din 28 septembrie a primăriei că antreprenorul responsabil de acest sector a murit de COVID-19.

„Am văzut în rețelele sociale și noi știm la fel situația referitoare la unele porțiuni pe Bănulescu Bodoni și Pușkin, dar spre mare regret vreau să anunț public că antreprenorul general, cel care a gestionat toate lucrările a decedat recent de COVID-19, iar ultimele câteva săptămâni a fost o perioadă foarte tensionată în ce ține de procesul de administrare. Acum este problematic din punct de vedere tehnic, începând cu semnăturile contractele. Ne pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat. Și sperăm că putem să intrăm în normalitate cu toate deducerile și subiectele puse la punct”, a declarat Ion Ceban.

Lucrările de amenajare a trotuarelor din str. Bodoni – Puşkin au început pe data de 6 august curent și urmau a fi finisate în luna octombrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!