/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Vlad Filat va depune o plângere la Procuratură după ce Igor Popa a declarat că este amenințat de rudele fostului premier

28 septembrie 2020, ora 13:04

Fostul premier Vlad Filat va depune o plângere la Procuratura Generală în legătură cu declarațiile făcute astăzi de avocatul Igor Popa, care a spus că a fost amenințat de rudele lui Filat. 

În aceste condiții, apărătorul fostului premier spune că aceste declarații nu corespund adevărului.

„Urmare a declarațiilor lui Igor Popa că acesta ar fi fost amenințat cu moartea de către rudele domnului Vlad Filat, domnul Filat va depune o plângere penală în legătură cu declarațiile care nu corespund adevărului privind pretinsele amenințări din partea rudelor sale în adresa lui Igor Popa. Domnul Vlad Filat a comunicat săptămâna trecută că el nu va mai polemiza în public cu Igor Popa decât prin intermediul avocaților”, a menționat apărătorul lui Vlad Filat, Victor Munteanu.

Menționăm că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă avocatul Igor Popa a declarat că a primit amenințări de la rudele fostului premier Vlad Filat și de la mai multe persoane necunoscute. „Vreau să atrag atenția că în ultimul timp am primit mai multe mesaje de amenințare atât din partea rudelor lui Filat, cât și din partea unor persoane necunoscute”, a declarat Igor Popa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram