Fostul premier Vlad Filat va depune o plângere la Procuratura Generală în legătură cu declarațiile făcute astăzi de avocatul Igor Popa, care a spus că a fost amenințat de rudele lui Filat. 

În aceste condiții, apărătorul fostului premier spune că aceste declarații nu corespund adevărului.

„Urmare a declarațiilor lui Igor Popa că acesta ar fi fost amenințat cu moartea de către rudele domnului Vlad Filat, domnul Filat va depune o plângere penală în legătură cu declarațiile care nu corespund adevărului privind pretinsele amenințări din partea rudelor sale în adresa lui Igor Popa. Domnul Vlad Filat a comunicat săptămâna trecută că el nu va mai polemiza în public cu Igor Popa decât prin intermediul avocaților”, a menționat apărătorul lui Vlad Filat, Victor Munteanu.

Menționăm că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă avocatul Igor Popa a declarat că a primit amenințări de la rudele fostului premier Vlad Filat și de la mai multe persoane necunoscute. „Vreau să atrag atenția că în ultimul timp am primit mai multe mesaje de amenințare atât din partea rudelor lui Filat, cât și din partea unor persoane necunoscute”, a declarat Igor Popa.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!