Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru pentru Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă, candidați la funcția de Președinte al Republicii Moldova care astăzi, 29 septembrie curent, au depus documentele pentru înregistrare.

Astfel, Octavian Țîcu, candidat desemnat de Partidul politic „Partidul Unității Naționale” ar putea figura în buletin pe poziția a 7 – a, iar Dorin Chirtoacă, candidat desemnat de Blocul Electoral UNIREA – poziția a 8 – a.

Conform prevederilor legale, în termen de 7 zile din data depunerii, Comisia urmează să examineze setul de documente, să verifice listele de subscripție prezentate și să decidă asupra înregistrării sau refuzului înregistrării candidaților respectivi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!