/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

A fost stabilită ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă

missing
29 septembrie 2020, ora 17:40

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru pentru Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă, candidați la funcția de Președinte al Republicii Moldova care astăzi, 29 septembrie curent, au depus documentele pentru înregistrare.

Astfel, Octavian Țîcu, candidat desemnat de Partidul politic „Partidul Unității Naționale” ar putea figura în buletin pe poziția a 7 – a, iar Dorin Chirtoacă, candidat desemnat de Blocul Electoral UNIREA – poziția a 8 – a.

Conform prevederilor legale, în termen de 7 zile din data depunerii, Comisia urmează să examineze setul de documente, să verifice listele de subscripție prezentate și să decidă asupra înregistrării sau refuzului înregistrării candidaților respectivi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram