/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

CEC anunță că pentru alegerile prezidențiale au fost constituite 2143 de secții de votare

missing
29 septembrie 2020, ora 09:09

Pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020 au fost constituite, în total, 2143 de secții de votare, informează Comisia Electorală Centrală.

Astfel, dintre acestea, 139 de secții de votare au fost constituite pentru cetățenii Republicii Moldova aflați peste hotarele țării, iar 42 de secții de votare au fost organizate pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni.

Conform Comisiei Electorale Centrale, cele mai multe secții de votare vor fi deschise în circumscripția electorală Chișinău nr.1, care cuprinde sectoarele și suburbiile capitalei, în număr total de 305 secții de votare.

Până pe 6 octombrie, inclusiv, urmează să fie create birourile electorale ale secțiilor de votare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram