/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Circa 20 de tone de prune moldovenești au fost distruse în Rusia în urma unei notificări emise de Rosselhoznadzor

missing
29 septembrie 2020, ora 18:33

Circa 20 de tone de prune moldovenești depozitate în Federația Rusă, au fost distruse în urma unei notificări emise de Rosselhoznadzor. Specialiștii spun că s-au întreprins astfel de acțiuni pe motiv că în lotul de fructe a fost descoperită molia orientală.

Potrivit Rosselhoznadzor, verificarea fitosanitară a fost efectuată pe data de 23 septembrie curent. Tot în acea zi a fost descoperită molia orientală. Existența acesteia a fost confirmată și în urma unei examinări de laborator.

Ulterior, Rosselhoznadzor a emis o notificare proprietarului mărfii, iar acesta a decis să distrugă lotul. În conformitate cu legislația fitosanitară a Federației Ruse, produsele infectate au fost distruse sub controlul Rosselhoznadzor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram