/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop/ Leii vor avea o zi cu totul specială

missing
29 septembrie 2020, ora 08:20

Horoscop Berbec – 29 septembrie 2020: Revii la gânduri mai bune și mai înțelepte, mai ales în legătură cu pretențiile pe care le-au avut față de tine superiorii sau cei mai în vârstă din familie.

Horoscop Taur – 29 septembrie 2020: Abia acum vei începe să îți creionezi planuri reale, care se pot realiza. Cele mai importante indicii vor veni chiar de la oamenii care te vor ajuta.

Horoscop Gemeni – 29 septembrie 2020: Începe să se contureze o soluție reală pentru toate complicațiile financiare cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Abia de acum înainte poți ști pe ce te bazezi.

Horoscop Rac – 29 septembrie 2020: Începe să se ridice ceața compusă din îndoieli, temeri și neajunsuri care au umbrit relația de cuplu în ultima perioadă. Așa vei vedea cum stai și ce ai de făcut în continuare.

Horoscop Leu – 29 septembrie 2020: S-ar putea să ai o zi cu totul specială prin faptul că va dispărea, ca prin farmec, apăsarea pe care o simțeai în legătură cu munca și cu starea de sănătate. Acum vei putea să și rezolvi câte ceva.

Horoscop Fecioară – 29 septembrie 2020: A venit momentul clarificărilor în relațiile cu cei dragi, de această dată de-a binele, fără ascunzișuri sau minciuni. Este un lucru bun, pe care îl vei aprecia la momentul potrivit.

Horoscop Balanță – 29 septembrie 2020: Sunt posibile momente mai tensionate în familie, dar scopul lor este unul benefic. Chiar se va ajunge la soluții foarte bune, cu toate că tonul discuțiilor nu e cel mai potrivit.

Horoscop Scorpion – 29 septembrie 2020: Abia acum vei începe să înțelegi ce și cum ai greșit față de apropiați și ce ar fi trebuit să faci. Vei avea ocazia de a repara câte ceva, dar ar fi bine să profiți de ocazie, pentru că e unică.

Horoscop Săgetător – 29 septembrie 2020: Vei avea de ales între a deschide larg baierele pungii sau a face cheltuieli inteligente, pe baza unei analize realiste a situației. Este important să ții cont de schimbările din ultima perioadă.

Horoscop Capricorn – 29 septembrie 2020: Începe o perioadă în care vei adăuga personalității tale, care este în plin proces de evoluție, nuanțe dobândite din lecțiile de viață din ultima vreme.

Horoscop Vărsător – 29 septembrie 2020: S-ar putea să scapi de senzația de apăsare pe care ai trăit-o în ultima vreme și să te simți revigorat doar din acest motiv. Vestea bună este că vor mai fi și altele.

Horoscop Pești – 29 septembrie 2020: Îți creionezi un nou drum, mai bine adaptat la realitățile prezente, fără presiunea pe care ai simțit-o până acum. Lejeritatea cu care accepți viața îți este de mare folos.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram