/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră mondială: Noua generaţie Dacia Logan

29 septembrie 2020, ora 09:29

Dacia prezintă astăzi în detalii noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, maşini care materializează ADN-ul mărcii de peste Prut. Din start putem afirma că nu mai sunt ceea ce au fost, iar apariţia aceluiaşi sistem de frânare automată de urgenţă ne spune clar că nu mai sunt nişte automobile simple, chiar de buget-buget. Să începem cu noul Logan!

Devenit un adevărat bestseller, Sandero este, începând din 2017, cel mai vândut autoturism către persoanele fizice din Europa. În același timp, este și cel mai vândut model al mărcii, cele două generații care s-au succedat începând din 2008 cumulând aproape 2.1 milioane de exemplare înmatriculate. Versiunea Sandero Stepway reprezintă 65% din acest total, adică peste 1.3 milioane de unități.

Cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia își reînnoiește oferta în segmentul modelelor de oraș și în cel al compactelor polivalente, pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților particulari. Citeşte articolul mai departe pentru a afla mai multe detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram