Îmbrăcat la patru ace și încălțat în cizme de cauciuc, premierul Ion Chicu a bătătorit gospodăriile inundate din sudul țării împreună cu bașcana Găgăuziei Irina Vlah. Autoritățile au spus că oamenii, ai căror case au fost inundate și nu pot fi reconstruite, vor beneficia de locuințe noi.  

„Pentru situații de urgență noi avem două fonduri, de rezervă și de intervenție, prevăzute pentru aceste necesități. Banii sunt și imediat vom începe lucrările…Este vorba de viața oamenilor, patrimoniu și asta trebuie de făcut”, a declarat premierul Ion Chicu.

Premierul a spus că Comisia locală pentru situații excepțională se va întruni pentru a evalua pagubele provocate de precipitații. Ulterior, membrii acesteia vor trebui să declare Guvernului suma care necesită a fi alocată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!