Accesul în cadrul Autorității Naționale de Integritate (ANI) va fi restricționat persoanelor străine, cu excepția membrilor Consiliului de Integritate, curierilor speciali, poștașilor, candidaților care aplică la concursul pentru suplinirea funcției de inspector de integritate și persoanelor vizate în procedurile de control ale ANI.

Prevederile vor intra în vigoare începând cu 1 octombrie. Astfel de măsuri se iau după ce a în municipiul Chișinău a fost instituit grad de alertă „Cod Roșu” de infecție cu COVID-19.

Reprezentanții ANI vor limita interacțiunea cu persoanele juridice și fizice până la ridicarea gradului de alertă instituit.

ANI recomandă tuturor persoanelor să se abțină de la vizitarea instituției și să utilizeze următoarele modalități de comunicare și sesizare:

Email : info@ani.md
Linia instituțională de informare a ANI – 0 22 820 620
Toate datele de contact ale subdiviziunilor ANI sunt afișate pe pagina web http://ani.md/index.php/ro/node/48

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!