/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

ANI anunță că accesul în instituție va fi restricționat din 1 octombrie. Motivul

missing
30 septembrie 2020, ora 18:36

Accesul în cadrul Autorității Naționale de Integritate (ANI) va fi restricționat persoanelor străine, cu excepția membrilor Consiliului de Integritate, curierilor speciali, poștașilor, candidaților care aplică la concursul pentru suplinirea funcției de inspector de integritate și persoanelor vizate în procedurile de control ale ANI.

Prevederile vor intra în vigoare începând cu 1 octombrie. Astfel de măsuri se iau după ce a în municipiul Chișinău a fost instituit grad de alertă „Cod Roșu” de infecție cu COVID-19.

Reprezentanții ANI vor limita interacțiunea cu persoanele juridice și fizice până la ridicarea gradului de alertă instituit.

ANI recomandă tuturor persoanelor să se abțină de la vizitarea instituției și să utilizeze următoarele modalități de comunicare și sesizare:

Email : info@ani.md
Linia instituțională de informare a ANI – 0 22 820 620
Toate datele de contact ale subdiviziunilor ANI sunt afișate pe pagina web http://ani.md/index.php/ro/node/48

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram