BMW lansează noua specificaţie M Mesh Edition, menită să-i confere modelului X2 un look și mai distinctiv, și mai atractiv din punct de vedere vizual.

De când a fost lansat în primăvara anului 2018, X2 a fuzionat cu succes o aură extrovertită cu aspect sportiv și caracteristici moderne ale stilului de viață și și-a sculptat un loc foarte distinctiv pentru sine în familia de modele BMW X și nu numai.

Bazată pe specificaţia M Sport X, M Mesh Edition utilizează repere de design și caracteristici exclusive pentru a apela la clienți și mai activi, în special tineri. Lansarea pe piață va avea loc din noiembrie 2020. Devine specificația de top pentru X2, peste M Sport X, având un preţ în Germania de puţin peste 7.000 de euro. Vezi în detalii ce include, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!