/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

BMW introduce pachetul M Mesh Edition pentru modelul X2. De ce merită ales

missing
30 septembrie 2020, ora 13:17

BMW lansează noua specificaţie M Mesh Edition, menită să-i confere modelului X2 un look și mai distinctiv, și mai atractiv din punct de vedere vizual.

De când a fost lansat în primăvara anului 2018, X2 a fuzionat cu succes o aură extrovertită cu aspect sportiv și caracteristici moderne ale stilului de viață și și-a sculptat un loc foarte distinctiv pentru sine în familia de modele BMW X și nu numai.

Bazată pe specificaţia M Sport X, M Mesh Edition utilizează repere de design și caracteristici exclusive pentru a apela la clienți și mai activi, în special tineri. Lansarea pe piață va avea loc din noiembrie 2020. Devine specificația de top pentru X2, peste M Sport X, având un preţ în Germania de puţin peste 7.000 de euro. Vezi în detalii ce include, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram