Încă 1497 de persoane vor primi indemnizația unică în valoare de 16 mii de lei.  Este vorba de personalul medical infectat cu COVID-19, precum și angajați care au contractat infecția COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

„Se alocă 23952 de mii de lei, din fondul de intervenție al Guvernului, autorităților administrației publice centrale și locale pentru acordarea indemnizațiilor unice personalului medical infectat cu COVID-19, precum și
altor angajați care au contractat infecția COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, conform anexei”, se arată în document.

Proiectul privind alocarea banilor a fost aprobat în cadrul ședinței cabinetului de miniștri.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!